ONDERHOUD

Naast het bouwen van jouw website en het verzorgen van de hosting, kan Ender Webdesign ook jouw (bestaande) website onderhouden.
Misschien heb je al een prima website en is je hosting al geregeld, maar heb je geen tijd om je website te onderhouden of de expertise is er niet. Wat de reden ook is waarom je het onderhoud uit handen wilt geven maakt natuurlijk niet uit, wij regelen het gewoon!

Updates en back-ups

In het hostingpakket worden er back-ups en updates voor je gedaan, als je dus ook op zoek bent naar hosting, is dat wellicht een betere optie. Maar als je al een hostingpartij hebt, kun je ook de updates door Ender Webdesign laten verzorgen. Wij maken dan eerst een back-up van alle bestanden, waarna WordPress en alle plugins geüpdatet worden. Dit kan bijvoorbeeld eens per maand of eens per twee maanden, net waar jij je fijn bij voelt.

Wat kost het?

Urenkaart - 5 uur

€249,- excl. BTW – prepaid
5 uur om in te zetten voor klussen aan je website, niet gebruikte uren vervallen na één jaar

Urenkaart - 10 uur

€449,- excl. BTW – prepaid
10 uur om in te zetten voor klussen aan je website, niet gebruikte uren vervallen na één jaar

Om het makkelijk te maken, kun je uren met korting inkopen. Stel, je hebt de urenkaart met 5 uren ingekocht. Je stuurt een mailtje dat je graag een bepaalde aanpassing wil (wat dan ook). Je krijgt een reactie terug met hoeveel uur werk het zal zijn, waarna je akkoord gaat of niet. Kleine wijzigingen zullen veelal binnen 48 uur zichtbaar zijn op de website.
Nadat de aanpassingen gedaan zijn, krijg je een overzichtje met hierop de ingekochte en inmiddels verbruikte uren. Zo kun je makkelijk in de gaten houden hoe het ervoor staat.

 

CONTACT
VOORBEELDEN
VRAGEN