Klik hier als je op zoek bent naar informatie over het onderhouden van een bestaande website 
Klik voor website onderhoud 

Wat krijg je precies?

Op basis van WordPress ontwerp en bouw ik jouw unieke website. Waarom wij WordPress gebruiken voor webdesign? WordPress biedt een gebruiksvriendelijke beheeromgeving waar je zelf, na oplevering van de website, teksten kunt aanpassen en foto’s kunt beheren. WordPress wordt continu doorontwikkeld, waardoor het altijd meegaat met de tijd. Daarnaast is er veel keuze uit widgets en plug-ins, al dan niet tegen betaling.

Wil je dat jouw nieuwe website meteen online staat, dat alles geregeld wordt zonder dat je hiernaar om hoeft te kijken, dan kun je hierbij ons hostingpakket afsluiten.

JOUW UNIEKE WEBSITE

Heb je een huisstijl met specifieke kleuren en een lettertype? Dan gebruiken we die als basis zodat de website dezelfde uitstraling krijgt. Foto’s die je aanlevert verwerk ik ook in de website.

Om het overzichtelijk te houden heb ik alvast 4 pakketten samengesteld, zo is er voor iedere situatie een geschikt pakket. Indien een pakket niet helemaal aansluit op jouw behoefte dan is dit altijd bespreekbaar. Samen bespreken we wat jouw wensen zijn en komen we tot de beste, bij jou passende oplossing.

BASIS

€549 eenmalig
Kijk hier voor meer informatie

PLUS

€649 eenmalig
Kijk hier voor meer informatie

PRO

€899 eenmalig
Kijk hier voor meer informatie

DOE HET ZELF

€50 per maand
Kijk hier voor meer informatie

WEBSHOP

Prijs afhankelijk van de grootte en de gewenste opties
Neem contact op voor meer informatie

Overige opties

Bij ons doe-het-zelf-pakket is de hosting inclusief. Neem je één van onze andere pakketten af, dan is het aan te raden om hier ook hosting bij af te nemen. Bij de hosting worden er jaarlijks kosten in rekening gebracht. De eerste betaling voor de hosting vindt plaats samen met de afrekening van de kosten voor het maken van de website.

Prepaid strippenkaart

Wil je iets veranderen aan de website? Dan kun je mij inschakelen. Hiervoor is er de mogelijkheid om een prepaid strippenkaart te kopen, met hierop 5 of 10 uur tegoed. Heel simpel: je koopt 5 of 10 uur werk in. Deze uren zijn een jaar geldig (vanaf het moment van afsluiten) en als je wil dat er iets moet gebeuren aan de website, dan worden de uren van die ‘kaart’ afgehaald. Wij rekenen per gewerkt kwartier.

Uurbasis

Daarnaast kun je mij vragen op uurbasis iets voor je te doen. Let dan wel op dat je onderaan de streep iets meer geld kwijt bent, dan wanneer je de uren vooraf inkoopt in de vorm van de strippenkaart. Ook hier wordt er per gewerkt kwartier gerekend.

Domeinnaam

Wanneer je een website laat maken door Ender Webdesign is de domeinnaam uiteraard inclusief. Maar het kan zijn dat je al een domeinnaam hebt en die graag wil behouden. Dat kan, een simpele doorverwijzing is dan voldoende. Je sluit bij Ender Webdesign dan ook gewoon het hostingpakket af.