PRO

Wil je de meest uitgebreide website? Kies dan voor webdesign Pro. Je krijgt meer dan 4 pagina’s en een contactformulier. Je kunt nieuwsberichten plaatsen en bezoekers kunnen reageren op berichten. Deze website wordt gemaakt in WordPress in een standaard thema, maar naar jouw ideeën, met jouw huisstijl en jouw foto’s.

Je kunt bijvoorbeeld een portfolio bijhouden en informatie geven over jouw verschillende tarieven. Social-mediakoppelingen zijn bij webdesign Pro inclusief, op deze manier kunnen de bezoekers gemakkelijk jouw social-media accounts bekijken. Het plaatsen van een contactformulier is voor bezoekers een makkelijke en laagdrempelige manier om contact met je op te nemen, daarnaast laat je zien altijd bereikbaar te zijn en hoef je niet een los e-mailadres op de website te plaatsen. Een fijne en veilige oplossing dus.

Voor webdesign Pro betaal je eenmalig een vast bedrag.
Wil je dat jouw nieuwe website meteen online staat, dat alles geregeld wordt zonder dat je hiernaar om hoeft te kijken, dan kun je hierbij ons hostingpakket afsluiten.

Denk je aan één vaste pagina genoeg te hebben om bezoekers duidelijk te maken wat je doet en hoe je bereikbaar bent? Kijk dan eens naar ons Basis-pakket.

Heb je wel een aantal pagina’s nodig, maar vind je het niet nodig om nieuwsberichten te plaatsen en heb je geen behoefte aan een contactformulier? Dan is ons Plus-pakket wellicht een betere keuze voor jou.

Geef je liever vooraf wat minder geld uit en zie je het als een uitdaging om zelf jouw nieuwe website te maken? Probeer dan ons doe-het-zelf-pakket. Bij dit pakket betaal je een vast bedrag per maand en hierbij zit ook het hostingpakket in begrepen.

contact
Voorbeelden
vragen