PLUS

Wil je liever iets meer ruimte op jouw nieuwe website voor informatie over jouw bedrijf en de diensten die je aanbiedt, dan kies je voor webdesign Plus. Je krijgt dan 2 tot 4 pagina’s. Deze website wordt gemaakt in WordPress in een standaard thema, maar naar jouw ideeën, met jouw huisstijl en jouw foto’s.

Op deze pagina’s kun je bijvoorbeeld een portfolio laten zien en informatie geven over jouw verschillende tarieven. Social-mediakoppelingen zijn inclusief, op deze manier kunnen de bezoekers gemakkelijk jouw social-media accounts bekijken. Bij webdesign Plus is een contactformulier niet inbegrepen. Indien gewenst kan dit, tegen een meerprijs, wel toegevoegd worden.

Voor webdesign Plus betaal je eenmalig een vast bedrag.
Wil je dat jouw nieuwe website meteen online staat, dat alles geregeld wordt zonder dat je hiernaar om hoeft te kijken, dan kun je hierbij ons hostingpakket afsluiten.

Denk je aan één vaste pagina genoeg te hebben om bezoekers duidelijk te maken wat je doet en hoe je bereikbaar bent? Kijk dan eens naar ons Basis-pakket.

Heb je meer pagina’s nodig, wil je nieuwsberichten kunnen plaatsen en vind je het fijn om een contactformulier te hebben? Dan is ons Pro-pakket wellicht een betere keuze voor jou.

Geef je liever vooraf wat minder geld uit en zie je het als een uitdaging om zelf jouw nieuwe website te maken? Probeer dan ons doe-het-zelf-pakket. Bij dit pakket betaal je een vast bedrag per maand en hierbij zit ook het hostingpakket in begrepen.

contact
Voorbeelden
vragen