Info.

Naast het bouwen van jouw website kan Ender Webdesign ook de hosting voor je verzorgen, wel zo makkelijk om alles op één plek te hebben. Voor de eenvoud zitten de hosting en het onderhoud in 1 pakket. Heb je al een website, maar ben je niet helemaal tevreden over je huidige hosting, dan kun je uiteraard ook bij mij terecht.

De hosting van jouw website gebeurt in Amsterdam op een server met de nieuwste hardware. Hierdoor zijn laadtijden minimaal, wat de gebruikerservaring ten goede komt.

Het hostingpakket kan los afgesloten worden op het moment dat je al een website hebt en hier (nog) niet iets aan wil veranderen. Indien je nog geen website hebt kun je dat ook hier regelen. Kijk voor meer informatie bij webdesign. Zo heb je alles op één plek, met één aanspreekpunt.
Overtuigd? Of heb je nog vragen? Neem contact op om jouw wensen te bespreken.

Hostingpakket: €299,- excl. BTW per jaar.

Wat is hosting?

Hosting zorgt ervoor dat jouw nieuwe website daadwerkelijk bereikbaar is via het internet. Je krijgt een bepaalde hoeveelheid online ruimte toegewezen op een server.
Deze server staat in een datacenter en is speciaal ingericht voor hosting. Deze server is de verbinding tussen jouw website en de bezoeker.

Hosting is nodig als je wil dat jouw website online komt te staan en/of je een e-mailadres wil met een eigen domeinnaam (info@jouwdomeinnaam.nl).

Lees hieronder wat er in het hostingpakket zit.

Wat krijg je precies?

BEREIKBAARHEID

Domeinnaam
Een .nl domeinnaam is inclusief. Wil je een extra domeinnaam? Dat kan natuurlijk! Voor een extra .nl domain betaal je €9,- excl. BTW per jaar. Andere extensies zijn uiteraard ook mogelijk, de prijzen verschillen per extensie.

Opslag
Je krijgt 50 GB opslag tot je beschikking op supersnelle SSD schijven. Hiermee heb je genoeg ruimte voor foto’s en andere media.

Dataverkeer
Je krijgt onbeperkt (fair-use) dataverkeer. De website is dus altijd bereikbaar ongeacht hoeveel bezoekers je hebt.

VEILIGHEID

Automatische security updates
Net als op je PC of laptop moet ook de hostingserver veilig gehouden worden. Wij zorgen er daarom voor dat de veiligheidsupdates voor jouw website automatisch gebeuren.

SSL-certificaat
Tegenwoordig kun je niet meer zonder een SSL-certificaat (HTTPS voor je domeinnaam), deze is dus inclusief. Dit zorgt ervoor dat al het verkeer tussen de bezoeker en de website versleuteld en onleesbaar wordt gemaakt voor derden, bijvoorbeeld op een openbaar WiFi-toegangspunt. Ook gaan zoekmachines op termijn voorkeur geven aan veilige websites.

ZEKERHEID

Monitoring
De website wordt actief in de gaten gehouden. Mocht er iets mis zijn met de bereikbaarheid of je bent het doelwit van een aanval, dan weet ik dit meteen.

Back-ups
Er worden wekelijks back-ups gemaakt van het gehele hostingpakket op een beveiligde externe locatie.

WordPress-updates
Ik controleer maandelijks of er een nieuwe WordPress versie beschikbaar is. Ook worden hier eventuele plugins in meegenomen. Er wordt dus alleen gewerkt met de laatste versies.